Geçtiğimiz aylarda Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçe stadının eksiklerinin giderilmesi amacıyla verilen 555 bin TL’lik ödeneğin gönderilmesinin ardından stat üzerinde çalışmalar başladı. Bölgede yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak stadın vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti. Kılıçaslan; “Sporla uğraşın çünkü spor, insanı kötü alışkanlıklardan korur.” anlayışı ile gençlerimize sportif faaliyetlerde her zaman destek veriyoruz. 

Geçtiğimiz aylarda Ankara ziyaretimizde girişimlerimiz ve Milletvekilimiz Sayın Nazım Maviş’in Bey’in konuyu yakın takibi sonucu İlçemiz Sentetik Çim Sahamıza 500 kişilik kapalı tribün, soyunma odası ve aydınlatma sistemi yapımı için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 555 Bin TL ödenek aktarılmıştı. 500 kişilik kapalı tribün, soyunma odası ve aydınlatma sisteminin yapılacağı alanda Sinop Gençlik Spor İl Müdür Yardımcısı Süleyman ERDAL, Durağan Gençlik Spor Müdürü Mustafa KIZILIRMAK ve beraberindeki mühendislerle sahada incelemelerde bulunduk. 

Biz gençlerimize önem veriyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Gençlerimizin kaliteli ve sağlıklı alanlarda spor yapmaları için her zaman üzerimize düşenin fazlasını yapmak için çalışıyoruz, çalışacağız. Bunun yanında Gençlik Merkezi çalışmalarımızda devam ediyor. Durağan’a Gençlik Merkezini de kazandıracağız inşallah” dedi.
Editör: Vitrin Haber