Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Durağan Belediyesine ilçede temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 adet çöp toplama aracı hibe edildi. 

İlçenin en büyük ihtiyaçlarından bir tanesi olan çöp toplama aracının son Ankara ziyareti ile ilçeye kazandırıldığını belirten Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan; “İlçemizin çehresini değiştirecek projelerimizin kaynaklarını görüşmek üzere Ankara’ya yaptığımız ziyarette Sinop Milletvekilimiz, TBMM İçişleri Komisyon Başkanımız Mehmet Ersoy’un da desteği ile İlçemizin ihtiyacı olan Modern bir Çöp Toplama aracını Belediyemize hibe olarak kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Yapılan görüşmeler neticesinde aracın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Durağan Belediyesine hibe edildiğini belirten Başkan Kılıçaslan; “Belediye bütçemizden de herhangi bir bedel ödemeyeceğiz. Belediyemiz araç parkını çok ciddi şekilde güçlendirmenin peşindeyiz. 5 yıl içerisinde araç parkımızda büyük değişim hedefliyoruz. Modern hizmet araçlarıyla vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız. İnşallah gerek kendi imkânlarımızla gerekse hibe alınacak araçlarımızla ilçemize çok daha fazla hizmet edeceğiz. Aracın Belediyemize kazandırılmasındaki destek ve emeklerinden dolayı Sinop Milletvekilimiz, TBMM İçişleri Komisyon Başkanımız Mehmet Ersoy’a, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çalışanlarına ve Belediye Personellerimize teşekkür ediyorum. Çöp toplama aracı ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu. 
Editör: Vitrin Haber