Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, ilçeye yapılacak 50 yataklı Devlet Hastanesi inşaatının kısa sürede başlayacağını söyledi.

Kılıçaslan, yaptığı açıklamada, Ankara'da Sinop Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Başkanı Mehmet Ersoy ile birlikte Toplu Konut İdaresi Başkanı  Ergün Turan'ı ziyaret ettiklerini ve ilçeye yapılacak 50 yataklı Devlet Hastanesi projesiyle ilgili problemleri çözdüklerini kaydetti. 

Projenin TOKİ tarafından onaylandığını belirten Kılıçaslan, "İnşallah çok kısa bir zaman dilimi içinde hastanemizin inşaatı başlayacak. Yoğun programlarına rağmen bizleri kabul ederek teveccüh gösteren TOKİ Başkanımız Ergün Turan'a şahsım ve hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum. İlçemize böyle bir hizmetin kazandırılması için emek sarf eden başta Sinop Milletvekilimiz ve İçişleri Komisyonu Başkanımız  Mehmet Ersoy olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilçemize yapılacak her türlü hizmetin destekçisi ve takipçisi olacağız" dedi. 

Editör: Vitrin Haber