Durağan Belediyesi, düzenlediği Sünnet Şöleni'nde 100 çocuğu sünnet ettirdi.

Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, 100 çocuğun sünnet ettirilmesi sebebiyle Belediye Meydanı'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, çocuklar için yapılan hizmetlerin kendilerine büyük mutluluk verdiğini söyledi.

Sosyal destek ve bu tür hizmetlerle çocukların daha iyi şartlarda yetişmelerini amaçladıklarını vurgulayan Kılıçarslan, "Bugün bizim için en mutlu günlerden birisidir. Belediye olarak okullarımızın çevre temizliklerini yaptık, bundan sonrada okullarımıza desteğimiz artarak devam edecek. Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmeleri en büyük amaçlarımızdan bir tanesidir. Belediyecilik sadece kaldırım, yol, kanalizasyon çalışmalarından ibaret değildir, sosyal belediyecilikte bizler için önemlidir. Bu bağlamda da biz bu yıl düzenlediğimiz sünnet şölenimizi ve diğer gerçekleştireceğimiz sosyal etkinliklerimizi artırarak sürdüreceğiz" dedi.
Şölene, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Usta, İl Genel Meclis Üyesi ve Sinop İl Genel Meclisi Çevre Sağlık Komisyonu Başkanı Hamit Topçuoğlu ve diğer davetliler katıldı.

Editör: Vitrin Haber