Durağan Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Durağan Belediyesi ve BEM-BİR-SEN arasında bir süredir devam eden sözleşme görüşmeleri sonuçlandı. Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan ve BEM-BİR-SEN Sinop İl Başkanı Veyis Karabal tarafından karşılık atılan imzalarla nihayetlenen Sosyal Denge Sözleşmesi ile ilgili değerlendirme yapan Başkan Kılıçaslan, yapılan sözleşmenin bütün çalışanlara hayırlı olmasını diledi. Kılıçaslan; Bizim tek amacımız Durağan ilçemize en iyi şekilde hizmet etmek. Personellerimizden tek beklentimiz görevlerini layığı ile yerine getirmeleri ve ilçemize hep beraber güzel hizmetler kazandırmaktır" dedi. 

BEM-BİR-SEN Sinop İl Başkanı Veyis Karabal’da imzalanan sözleşmesini hayırlı olması dileklerinde bulundu. Karabal; “Başkanımız sağ olsun bizleri geri çevirmedi. İnşallah yapılan bu sözleşme ile hem memurlarımız hem de belediyemiz kazanacaktır" dedi.

Durağan Belediye Başkanlığı’nda düzenlenen imza törenine İmza törenine BEM-BİR-SEN Sinop İl Başkan Yardımcıları Kadir Usta, Sinop Memur-Sen İl Başkanı Ramazan Açıkgöz, Memur-Sen'e Üye Sendikaların Sinop İl Temsilcileri, Bem-Bir-Sen İlçe Temsilcileri ve memurlar katıldı.

Sözleşme sonrasında BEM-BİR-SEN Sinop İl Başkanı Veyis Karabal, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan'a teşekkür plaketi verirken BEM-BİR-SEN Belediye Temsilcisi Mehmet Özül’de Başkan Kılıçaslan'a çiçek takdim etti.
Editör: Vitrin Haber