Toplu İş sözleşmesi görüşmelerine Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, Belediye- İş Sendikası Sinop İl Temsilcisi Çetin Nusret Takar, Belediye İş Sendikası Şube Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Özgenç katıldı.

Dikmen Belediyesi’nde çalışan işçileri kapsayan görüşmeler sonucunda, 01.01.2017-31.12.2018 tarihlerini kapsayacak olan toplu iş sözleşmesi, 2 yılı kapsayacak ve ilk altı ay yüzde 11 ikinci altı ay yüzde 11 olmak üzere toplamda yüzde 22 oranında zam yapıldı.  

Görüşmeler sırasında konuşan Belediye-İş Sendikası Sinop İl Temsilcisi Çetin Nusret Takar, sözleşmenin hayırlı olmasını diledi. Takar; “Dikmen Belediye Başkanımız Saim İstanbullu, günün koşullarına göre gereğini yapmış ve imza altına alınan Toplu İş Sözleşmesinde her daim emekçinin yanında olduğunu bir kez daha göstermiştir. Emeğe ve emekçiye verdiği değer için, Dikmen Belediyesi işçileri adına ve Belediye İş Sendikası olarak kendilerine teşekkür ediyor, yapılan sözleşmenin tüm işçi arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.
Editör: Vitrin Haber