Gerze Belediyesinin günden güne artan araç filosuyla birlikte ihtiyaç duyduğu ek hizmet binası için geçtiğimiz aylarda başlattığı inşaatta sona yaklaştı.
Sinop ili ve ilçelerinin en iddialı araç filosundan birisine sahip olan Gerze Belediyesi Destek Hizmetleri ve İtfaiye Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen Tamirhane inşaatı sadece tamirhane hizmeti vermeyecek. Defin Hizmetleri araç gereçlerinden soyunma kabinlerine, kapalı ve açık olmak üzere iki ayrı depoyu da içinde barındıracak. 
Alanda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, yapımı devam eden yeni ve modern binanın ihtiyacı karşılayacağını söyledi. Belovacıklı; “Belediyemiz oldukça göz kamaştıran araç filosuyla birlikte vatandaşlarımıza her konuda destek ve yardımcı olmaya devam ediyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde de Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze ihtiyaç doğrultusunda Mini Kazıcı ve Yükleyici kazandırdık. Ancak büyüyen ve gelişen araç filomuzla birlikte araçlarımızı park etme konusunda sıkıntılarımız mevcuttu. İlk olarak genişlettiğimiz bölgede kapsamlı bir bina yapmaya karar verdik. Araçlarımızın bakımlarını rahatlıkla gerçekleştireceğimiz binada ayrıca kapsamlı depolama alanlarımız da olacak. Böylece araç ve gereçlerimizi sağlıklı biçimde muhafaza edebileceğiz. Araçlarımızda oluşacak arızaları burada kapsamlı biçimde halledebileceğimiz gibi personelimizin de rahat ve azimli çalışması hususunda önemli bir proje meydana getiriyoruz. Her zaman olduğu gibi değerli Gerzeli vatandaşlarımız için çalışmanın gurur kaynağı olduğunu bildirir, yeni haline kavuşacak olan Gerze Belediyesi Destek Hizmetleri ve İtfaiye Müdürlüğü’nün tüm vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz” dedi. 
Editör: Vitrin Haber