Bıcırık Çocuk Tiyatrosu ekibinin sergilediği oyuna miniklerin ve velilerin ilgisi her zamanki gibi yoğun oldu. Hacivat ile Karagöz’ün kış aylarında yağan kar yağışı ile birlikte Kardan Adam yapma isteği birbirinden ilginç ve eğlenceli anların yaşanmasına vesile oldu.

Kardan Adam oyununun konusu ise şöyle; Karagöz çocuğunun isteği üzerine Kardan Adam yapar. Ancak ortada bir yanlış anlaşılma vardır. Kardan Adam’ın soğuktan üşüdüğünü düşünen Karagöz onu kendi evinde sobanın yanına koyar ve Kardan Adam’ın erimesine şahit olur. Bunu öğrenen Hacivat ise ebedi dostu Karagöz’e yardım etmek ve aynı zamanda Kardan Adam ile birlikte eğlenceli vakit geçirmek için kolları sıvar. Birlikte Kardan Adam yapan ikili çocuklarla birlikte dans edip gönüllerince eğlenmeye başlarlar.

Gerçekleşen oyunda çocuklara bir kez daha öğüt dolu mesajlar verildi. Hacivat ile Karagöz’ün aralarında yaptığı bilmece yarışmasına dahil olan çocuklara oyunun sonunda öğüt veren sanatçılar bu gösterinin devam etmesi için ve tekrar karşılaşabilmek için çocukların bol bol kitap okumaları gerektiğini bu sayede hikayelerde karşılaşacaklarını belirttiler.

Gerçekleşen eğlenceli ve anlamlı gösteri çocukların Hacivat, Karagöz ve Kardan Adam ile birlikte çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi. 
Editör: Vitrin Haber