İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısında şehit olan Sinoplu Tıp Fakültesi öğrencisi Berkay Akbaş’ın cenaze törenine katılmak üzere Sinop’a gelen CHP İstanbul Milletvekili Ali Özcan, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ile birlikte, henüz 19 yaşındayken İstanbul’da gerçekleşen hain saldırı sonucu hayatını kaybeden Mustafa Berkay Akbaş’ın cenazesine katıldıklarını belirten İstanbul Milletvekili Ali Özcan, bu durumdan duyduğu derin üzüntüyü gerçekleştirdiği ziyarette bir kez daha yineledi.

Belediye Meclis Üyesi Hayrettin Ergün’ün de hazır bulunduğu görüşmede İstanbul Milletvekili Ali Özcan’ın gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, görüşmenin sonunda, Gerzeli ustalar tarafından yapılan ve büyük ilgi gören Kotra ile birlikte ilçenin vazgeçilmez simgesi Hacı Kadı Horozu silüeti takdiminde bulundu.

Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen görüşmenin ardından İstanbul Milletvekili Ali Özcan ve Belediye Başkanımız Osman Belovacıklı, Cumhuriyet Halk Partisi Gerze İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ettiler. 
Editör: Vitrin Haber