Türkeli ilçesine büyük bir ivme kazandıracak olan Türkeli-Çatalzeytin sahil yolunda çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.

Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş'in de sık sık ziyaret ederek çalışmaları bizzat takip ettiği ve incelediği yol yapım çalışmalarının tamamlanmasına sayılı günler kaldı.
Toplam uzunluğu 21 km  olan Türkeli-Çatalzeytin sahil yolu, aynı zamanda Türkeli'nin tarihindeki en büyük yatırımlarından biri olarak gösteriliyor.

Türkeli Çatalzeytin sahil yolu çalışmaları son sürat ilerlerken,  Milletvekili Nazım Maviş, deniz doldurma işlemi, asfaltlama, köprü, viyadük ve yol yapım çalışmalarını inceleyerek firma yetkililerinden bilgiler aldı.
 Yolun en kısa sürede hizmete açılmasını planladıklarını dile getiren Maviş, "Türkeli'mizi hak ettiği bir projeyle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Yolumuzun tamamlanması ile birlikte Türkeli'miz sosyal ve ekonomik olarak önemli bir ivme kazanıp hak ettiği noktaya gelecektir. Yolumuzun Türkelili hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.