Çankaya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Zeynep Özen ve ekibi Gerze’yi ziyaret etti. Şirin Gerze’nin tarihi dokusunu, çevre düzenini, parklarını, serasını ve doğal ortamını yakından inceleme amacıyla ilçeyi ziyaret eden Çankaya Belediyesi ekibine Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve Belediye Park ve Bahçeler Müdürü Yılmaz Öztürk eşlik etti. 

Yeşilin ve mavinin bütünleştiği Gerze’ye hayran kalan Çankaya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Zeynep Özen yaptığı açıklamada; “Gerze adından sıkça bahsedilen ve hemen hemen katıldığımız her platformda ismini sıklıkla duyduğumuz bir ilçeydi. Çankaya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak bu Şirin İlçeye ziyaret gerçekleştirmek planlarımız arasındaydı. Gerçekleştirdiğimiz ziyaret kapsamında Gerze’yi tarihi dokusu ve doğal güzellikleriyle birlikte bir bütün olarak keşfetme fırsatı bulduk. Öncelikle doğaseverler olarak doğasına sahip çıkan ve geliştiren Gerze Belediye Başkanı Sayın Osman Belovacıklı olmak üzere tüm ekibine teşekkür ederim. Bizlere Gerze’yi her açıdan tanımamıza ve keşfetmemize yardımcı olan Gerze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Sayın Yılmaz Öztürk’e de sonsuz teşekkür ederiz” dedi. 

Gerçekleştirilen ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ise, Belediye Başkanlığı olarak Çankaya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekibine ilçeye gerçekleştirdikleri bu anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür etti.
 
Editör: Vitrin Haber