Program kapsamında Aşağıalınca, Kirencik, Yeşilkent köylerinde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.Yukarı Akçabük köyünde de 87 bin adet parke taşı ile  2 bin 500 metre kare  köy içi yollarına kilitli parke taşı yapıldı. Yapılan kilitli parke taşı ile köylerimizde yaşayan vatandaşlar çamurlu ve tozlu yollardan kurtuldu.

Durağan Kaymakamı Davut Düzgün, Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Durağan Köylere Hizmet Götürme Birliği işbirliğinde ‘Merkez ve Köylerin Kamusal Altyapısının Düzenlenmesi’ alanında başlayan program kapsamında yapılan kilit parke taşı yapım çalışmalarını Akçabük köyünü ziyaret ederek incelemede bulundu. Kaymakam Düzgün, Köydes Projesi kapsamında köylerin en güzel hizmetlere kavuştuğunu söyledi.

İmkanlar ölçüsünde tüm köylerin sorunlarının giderileceğine belirten Kaymakam Düzgün, “Kaymakamlık olarak imkanlar dahilin de alt yapısı biten köylerimize kilitli parke taş döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Köylerimiz modern görünüme kavuşuyor. Şehirlerde olan bütün imkanları belki daha da iyisini köylerimizde görmek artık mümkün. Köylerimizde alt yapı olarak, yol, su, telefon, elektrik ve kanalizasyon sorunu kalmaması için bütün gayretimiz ile çalışıyoruz. Bundan sonra köylerin daha modern bir görünüme kavuşması için altyapısı tamamlanan köylere kilit parke taş döşeyerek vatandaşımızın kışın çamur yazın ise toz derdi kalmayacak. Devletimizin imkanlarını vatandaşımıza sunuyoruz.  Amacımız yapılması icap eden her şeyi zamanın da yapmak, halkımıza huzurlu ve içinde yaşamaktan onur duyacağı şirin bir köy bırakmaktır” dedi.

Editör: Vitrin Haber