Türkeli Belediye Başkanlığı tarafından ilçe genelinde sürdürülen alt yapı çalışmaları nedeniyle yollarda meydana gelen bozulmaların en kısa sürede onarılacağı bildirildi.

Türkeli Belediyesi tarafından ilçe genelinde sürdürülen alt yapı proje çalışmaları nedeniyle yollarda meydana gelen bozulmalar vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Türkeli Belediyesi yetkilileri ilçe genelinde sürdürülen alt yapı proje çalışmaları kapsamında, yollarda meydana gelen bozulmaların onarılması amacıyla yapılacak olan çalışmaların, yakın zamanda başlayacağı bildirildi.

Yapılan açıklamada şunlar kaydedildi; "İlçemizde başlattığımız alt yapı yenileme çalışmalarına bağlı olarak ana cadde ve sokaklarımızda yapılan kazı işlemleri sırasında bozulan yollarımızın onarımı ve kilit parke taşı kaplaması Mart ayı itibariyle başlayıp, ara vermeksizin en kısa sürede bitirilecektir. Çalışmalarımız esnasında siz değerli halkımızdan ve çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler, anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz." 

Editör: Vitrin Haber