Boyabat Belediyesi düzenlediği mahalle iftarları ile her akşam ayrı bir mahallede vatandaşları iftar sofrasında bir araya getiriyor.  Son olarak Camikebir Mahallesi sakinlerine verilen iftar yemeğinde vatandaşlar oruçlarını yağan yağmur altında açtı.
 
Boyabat Belediyesi tarafından her akşam ayrı bir mahallede kurulan iftar sofraları yöre sakinlerini aynı sofrada bir araya getiriyor. Mahalleli arasındaki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesini sağlayan mahalle iftarlarına halkın ilgisi yoğun oluyor. Camikebir Mahallesi Cumhuriyet İlk ve Orta Okulunda gerçekleştirilen iftar organizasyonuna, AK Parti İl Başkanı Ali Çöpçü, AK Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, AK Parti İl Yönetimi, AK Parti Boyabat İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ile çok sayıda vatandaş katıldı. İftar öncesi kurulan iftar sofrasına tüm masaları tek-tek gezen Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ve Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, vatandaşlar sohbet etti. İftar saatine yaklaşıldığı dakikalarda bastıran yağmur altında protokol ve vatandaşlar hep birlikte iftar açtı. Yağan aşırı yağmura rağmen iftar programını yaptıklarını ifade eden Başkan Çakıcı , “Yağmuru ramazan ayının bereketi olarak görüyoruz. Şiddetli yağan yağmura rağmen vatandaşlarımız iftar alanını terk etmedi. Vatandaşlarımız yağmura rağmen iftar programımıza ilgi gösterdi. Sağanak yağışı gören mahalle sakinleri evlerinden şemsiye getirerek yağmur altında iftarını yaptı. Bu şekilde mahalle sakinlerinin yağmur altında iftarını yapması, bir arada aynı ortamda birlik ve beraberlik örneği göstermesi ramazan ayının bereketidir” dedi.
Tüm vatandaşların Ramazan ayını tebrik eden AK Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, organizasyona katılan herkese teşekkür etti. Tokmak; “Belediyemizin düzenlemiş olduğu Mahalle iftarına geçtiğimiz yılda katılmıştım, bugün de burada olmaktan çok memnunum. Boyabat’ta Sokak iftarları çok tutuluyor, katılım yüksek oluyor. Açık hava ve güzel bir ortam var. Vatandaşlarımızla aynı sofrada bulunmaktan mutlu oluyoruz. Cenab-ı Allah bu mutluluğumuzu birlikteliğimizi daim kılar. Ramazan Bayramına sağlık, sıhhat, afiyet içerisinde sevdiklerinizle birlikte hep beraber ulaşmayı temenni ediyor, hayırlı akşamlar diliyorum" dedi. 
Editör: Vitrin Haber