Adrenalin tutkunlarının merakla beklediği “40 Kızlar 40 Atlayış Extreme Sporları Festivali”, bu yıl 7-8 Temmuz'da bir kez daha macera severleri birbirinden keyifli ve heyecanlı etkinliklerle bir araya getirecek. 

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de sürpriz etkinliklerle nefes kesmeye hazırlanan Festivalde yine çok konuşulacak etkinlikler ile sporun, eğlencenin ve birbirinden keyifli aktivitelerin en “ekstrem” halini bir araya getirilmekte. Boyabat Extrem Sporları Festivalinde, paraşütle atlama, yerçekimine meydan okuyacağınız bungee jumping, Wingsuit, Microlight, Kale ve Kırkkızlar Kayası arasında 135 metre yüksekte yürürken nefes kesecek Highline, adrenalin tutkunlarının vazgeçilmezi Rope Jump macera atlayışı gibi adrenalin dolu aktivitelere ev sahipliği yapacak.

İZLEYİCİLER ADRENALİN DOLU DAKİKALAR YAŞAYACAK
Boyabat Extrem Sporları Festivali, nefes kesen Base Jump gösterilerine de ev sahipliği yapacak. Serbest atlayış olarak bilinen "Base Jump" atlayışı ile Dünyaca ünlü Extrem Sporcusu Cengiz Koçak ve arkadaşları sınır tanımayan performanslarıyla izleyicilere adrenalin dolu dakikalar yaşatacak.

ÇAKICI, SİNOPLULARI FESTİVALE DAVET ETTİ
 Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, tüm Sinopluları 7-8 Temmuz'da düzenlenecek olan “40 Kızlar 40 Atlayış Extreme Sporları Festivali”ne davet etti.
Başkan Çakıcı, "Gelecek turizm de, turizm Boyabat'ta. Dünya'nın birçok ülkesinden 30'a yakın sporcunun katılacağı Extrem Sporları Festivali 7-8 Temmuz'da Boyabat'ta gerçekleştirilecek. Hazırlıklarımız tamam. Adrenalin tutkunlarını heyecanı yaşamaya bekliyoruz" dedi.
 

 
Editör: Vitrin Haber