Boyabat'ta emekliye ayrılan İlçe Emniyet Müdürü Ümmet Demir ve Emniyet Müdür Yardımcısı Muzaffer İncekara'ya veda gecesi düzenlendi.

Boyabat Kalebağı Tesisleri'nde Kaymakam Ümit Hüseyin Güney'in ev sahipliği yaptığı geceye Garnizon Komutanı Erdal Uçar, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Adli Yargı, Adalet Komisyonu Başkanı Özlem Eren Bahadır, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Avcı, Askerlik Şube Başkanı Atıl Karadağlı, Cumhuriyet Savcısıları Naim Babür Alaybeyoğlu ve Uğur Bahadır, daire amirleri, STK temsilcileri, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, meslek odaları başkanları ve muhtarlar katıldı.

Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, Boyabat'ta görev yaptığı için kendisini şanslı hissettiğini ifade ederek şunları dile getirdi:"Seçilmişler olsun, atanmışlar olsun, atanıp Boyabatlı olsun, esnafımız, eşrafımız, tüccarımız, bağımsız yargımız olsun her kurum, her müessese karşılıklı  hoşgörü, yardımlaşma ve işbirliği içeresinde Boyabatımız'a insanımıza halkımıza hizmet etme noktasında fedakarane ve gayretle çalışıyor. Bu da ilçe kaymakamı olarak bizlerin işlerini kolaylaştırıyor hem de ziyadesiyle mutlu ediyor. Boyabat halkının, Emniyet Müdürümüz Ümmet Demir ve Yardımcısı Muzaffer İncekara'ya, emniyetimize sahip çıkması ve bugün buraya gelerek merasime katılması bunun en güzel göstergesidir. Görevini layıkıyla yerine getiren, görevleri süresince bizleri mahcup etmeyen, toplumla yakın ilişkiler kurarken  mesafesini, emniyet teşkilatının saygınlığını yerine getiren değerli müdürlerimize şahsım ve Boyabat halkı adına şükranlarımı sunuyor, huzur ve mutluluk dolu yaşantılar diliyorum."

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ise, "İki değerli müdürümüzün veda yemeğindeyiz. Sayın müdürümüz Ümmet Bey bir Boyabatlı gibi Boyabat'a hizmet etmiştir. Müdürüm efendiliğiyle, çalışmasıyla, halk adamlığıyla bize en güzel müdür ve polis örneğini göstermiştir. Verdikleri hizmetlerinden dolayı müdürlerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatlarında ömür boyu mutluluklar diliyorum. Hakkını bize helal etsin, bizden yana da helal olsun" dedi.

Emekli İlçe Emniyet Müdürü Ümmet Demir, Boyabat'ta yirmi ay görev yaptığını belirterek, "Boyabat'ı sahiplendik, görevimizi layıkıyla yaptığımızın inancındayız. Elimizden geldiği kadar sizlere A kalite tarafsız bir şekilde güvenlik hizmet sunduk. Bu hizmetlerde hepinizin emeği var, sizlerin desteğiyle oldu. Bundan sonraki yaşamımızda Boyabat bizde ayrı bir anı olarak kalacak. Vatandaşa kapınızı açarsanız vatandaş size yaklaşıyor, kapınızı kapatırsanız vatandaş sizden uzaklaşır. Biz hep vatandaşımıza kapımızı açık tuttuk. Bizim eksiğimiz de hatamız da olmuştur. Ama çocuklarımızın adına yemin ederiz ki asla kastımız olmamıştır. Ben sizlere hakkımı helal ediyorum, sizlerin de bana hakkınızı helal etmenizi bekliyorum. Hepinize teşekkür ediyor saygılar sunuyorum" diye konuştu.

Konuşmalar sonrasında emekli emniyet müdürlerine kişi, kurum ve kuruluşlar adına plaket ve hediyeler protokol tarafından sunuldu.

Yemeğin sonunda misafirler emekli müdürlerle tek tek tokalaşarak vedalaştı.

AA


Editör: Vitrin Haber