Boyabat Belediyesi tarafından ilçe genelinde ihtiyaç duyulan bölgelerde asfaltlama çalışmaları başlatıldı. Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, çalışmalarda gelinen son durum ile ilgili bilgi aldı ve ilgili birim müdürlerine çalışmaların hızlandırılması konusunda talimatlar verdi.

Büyük kısmı tamamlanan asfaltlama çalışmaları hakkında bilgi veren Boyabat Belediye Başkanı Şefik çakıcı, Belediye tarafından devam eden çalışmalar neticesinde şehrin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırılmaya devam ettiğini söyledi. Çakıcı; “Asfalt çalışmalarıyla Boyabat'ın yeni yerleşim alanlarına kadar hizmet ulaştıran belediyemiz ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Camikebir Mahallesinde sürdürülen asfaltlama çalışmaları ile yollar asfaltla kaplanıyor” dedi. 

70 BİN METRE KARE ASFALTLAMA YAPILDI
İlçe genelinde 2014 yılından bu yana 70 bin metre kare asfaltlama çalışması yapıldığını ifade eden Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, çalışmaların ilerleyen günlerde de devam edeceğini belirtti. Çakıcı; “Boyabat genelinde 2014 yılından bu yana ilçe merkezinde; Yıldız Mahallesi, Çamlıca Mahallesi, Kumluk Mahallesi, Zincirlikuyu Mahallesi ve Yeni Mahallede toplamda 70 bin metre kare asfaltlama çalışması yapıldı. Bu çalışmalarımız ilerleyen günlerde de ihtiyaç duyulan bölgelerde devam edecek. Her şey ilçe halkımızın rahat ve huzurlu bir şehirde yaşamaları için. Biz de bunun için ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Camikebir Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri; "Belediye Başkanımız Sayın Şefik Çakıcı'ya ilçeye ve mahalleye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hizmetlerinde de belediye başkanımıza başarılar diliyoruz" dedi.

 
Editör: Vitrin Haber