Boyabat Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (BOSKİ) ekipleri tarafından ilçenin muhtelif yerlerinde başlatılan alt yapı çalışmalarına devam ediliyor. Çalışmalar kapsamında Sefa Mahallesi'nde alt yapı ve kanalizasyon çalışmaları gerçekleştirildi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, ilçede alt yapıdan üst yapıya kadar her türlü iyileştirmenin yapılacağını söyledi. Çakıcı; "Boyabat Belediyesi olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti götürebilmek için çalışıyoruz. Kısa süre öncesinde yapılan referandum sonucunda ilçemize bağlanan Karacaören Köyü'müzün Sefa Mahallesi altyapı açısından eksikliklerle dolu. Bu mahallemizde eksiklikleri gidermek adına alt yapı çalışmalarının startını verdik. Dört koldan çalışıyoruz. 7 bin metre alt yapı, yağmur suyu hattı yapıldı ve ilave olarak hattın ara bağlantıları da gerçekleştirildi" dedi.

Mahallede yapılan alt yapı çalışmalarına ilave olarak, mahallenin park ihtiyacını karşılamak üzere de çalışmalara başlandığını belirten Çakıcı; "Çocukların güvenli ve huzur içinde oynamalarını sağlamak, vatandaşın hem dinlenme hem de zamanlarını en iyi şekilde değerlendirme amacı gözetilerek belediye olarak belirlediğimiz alanlara yeni parklar yaparak hemşerilerimizin hizmetine sunacağız" diye konuştu.

 
Editör: Vitrin Haber