Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda ilk olarak, 2016 yılı Eylül ayında İtalya'da yapılacak olan sanayi ve makina fuarına katılım ile ilgili konu ele alındı.

KOSGEB işbirliği ile Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin başvurabileceği İtalya'daki fuar gezisine, TOBB'un anlaştığı turizm firmalarından birisinin tercih edilmesine karar verildi. Ayrıca alınacak seyahat vizelerinin ve barınma rezervasyonlarının zamanında yapılmasını sağlamak amacıyla, İtalya'daki fuara katılmak isteyen Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin, en geç Haziran 2016 ayı sonuna kadar başvurmalarına karar verildi.

Eski Genel Sekreterin emekliliği ile boşalan, Genel Sekreterlik görevi içinse, daha önce alınan müracaatlardan uygun bulunanların katılacağı, Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası'nın "Beş Yıldızlı, Akredite Oda Belgeli" bir oda olması nedeniyle, adayların yeterli yabancı dil seviyesini ölçmek amacıyla bir yabancı dil sınavı yapılmasına karar verildi. Sınavın yeri ve zamanı başvuru sahiplerine bildirilecektir.
 
Editör: Vitrin Haber