İlçede sporsal faaliyet alanında belirledikleri hedefleri doğrultusunda çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini belirten Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi; “Çamlıca Mahallesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yanında ki alan da hizmet verecek olan spor kompleksinin bünyesinde; Voleybol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, kapalı spor salonu, kaykay parkı, çocuk oyun grupları, fitness, yürüyüş parkuru, bitki gösteri alanları, seyir terası ve dinlenme alanları yer alacak” dedi.

BOYABAT'IN HİZMETKARIYIZ
Boyabat’ta yapılan yatırımların önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Şefik Çakıcı; "İlçede büyük gelişimi gerçekleştiren Boyabat Belediyesi, her geçen gün yeni yatırımları halkın hizmetine sunmaya devam ediyor. Bizler hamuru millet, kumaşı hizmet, tek sevdası ülkesi ve insanı olan hizmetkar insanlarız. Vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermeye gayret ediyoruz. Öncelikli hedefimiz halkımızın daha müreffeh, daha mutlu ve daha huzurlu şartlarda yaşamasıdır" diye konuştu.

HİZMETTE TARİH YAZIYORUZ
Kısa bir sürede bir çok başarılı projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Çakıcı; "Hizmette tarih yazmaya" devam ediyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalar, günü kurtarmanın değil, geleceğin Boyabat'ını inşa etmenin çalışmalarıdır. Boyabat'a yaşamın her alanında yenilikler, çözümler ve güzellikler getirdik, getirmeye de devam ediyoruz. Kadınlarımız, gençlerimiz, çocuklarımız, engellilerimiz ve yaşlılarımıza yönelik sosyal projelerimizle; sağlık, kültür, sanat, spor yatırımlarımızla Boyabat'ta tarih yazdık. İlçeye kazandırılan projelerin hayat bulmasında büyük önem sahibi olan Boyabat Belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi. 
Editör: Vitrin Haber