Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Sinop’un Boyabat Belediyesi'ne alınan beş yeni temizlik aracı düzenlenen törenle hizmete girdi.

Törene TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, İl Başkanı Cengiz Tokmak, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, AK Parti Grup Başkan Vekili Ali Çöpçü, Boyabat İl Genel Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 

Törende konuşan Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızca ilçemize kazandırılan beş adet temizlik aracının ilçemiz ve halkımıza hayırlar getirmesini diliyorum. Daha temiz bir Boyabat için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımız devam edecektir ” dedi. 
Yeni alınan araçlar ise şu şekilde: 1 adet sulama aracı, 1 adet sıfır km otomobil, 1 adet çöp taksi, 1 adet hortumlu elektrikle çalışan çöp toplama aracı, 1 adet fırçalı elektrikli parke ve beton temizleme aracı. 

Açılış kurdelesi kesildikten sonra TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy ve İl Başkanı Cengiz Tokmak araç içerisine binerek hatıra fotoğrafı çektirdi. 
Editör: Vitrin Haber