Boyabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaz boyunca sürdürdüğü yol ve asfalt çalışmalarına yaklaşan kış mevsimi öncesinde hız kazandırdı.

Belediye ekipleri, program kapsamında Yeni Mahalle’de asfalt yol çalışmalarına başladı.
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Yeni Mahalle'de yaptığı çalışmalar çerçevesinde yapılan açıklamada, 'Yeni Mahalle Pervane Caddesi'nde asfalt yapılacak eski yolda düzenleme çalışması yapılarak yol genişletildiği, alt yapı ve bordür çalışmaları tamamlandıktan sonra ise asfalt dökümüne başlandığı bildirilirken çalışmanın bir hafta içinde tamamlanmasının planlandığı aktarıldı. 

BOYABAT’IN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR
İlçede yürütülen çalışmalarla Boyabat’ın çehresinin değiştiğini belirten Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, amaçlarının daha modern ve yaşanılabilir bir ilçe olduğunu söyledi. Çakıcı; “Boyabat'ın bütün güzellikleriyle daha yaşanabilir ve örnek bir şehir olması yolunda bir bir projeleri hayata geçiriyoruz. Boyabat'ın daha yaşanabilir ve daha güzel bir ilçe olması için bütün mahallelerimizde hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Yeni projelerle birlikte Boyabat'ın çehresi değişiyor. Boyabat daha da güzelleşiyor. Gelişme yolla başlar. Bu amaçla vatandaşlarımızın gündelik hayatını kolaylaştırmak adına asfalt ve yol çalışmaları yapıyoruz. Yeni Mahalle'de asfalt yol çalışmalarına başladık. İnşallah en kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp, hemşerilerimizi yeni yoluna kavuşturacağız" diye konuştu.

 
Editör: Vitrin Haber