Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ve Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir’i ziyaret etti.

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, Sinop Üniversitesi İktisadi Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ekrem Memiş, Rektör Yardımcısı İsmet Berber, Boyabat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Murat Sezgin ve Genel Sekreter Mehmet Atlı ile birlikte Boyabatilçesinde bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk olarak Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcıyı ziyaret eden Rektör Bircan ve Beraberindekiler, 30 Mart yerel seçimleri sonrasında Boyabat Belediye Başkanı olan Çakıcı’ya yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Çakıcı’ya Boyabat'taki Fakülte ve Yüksekokul hakkında bilgiler veren Rektör Bircan sorunların aşılması konusunda Başkan Çakıcı’dan destek istedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Boyabat Belediye Başkanı Şeifk Çakıcı, Rektöre Bircan ve ekibine gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür etti. Çakıcı; “İlçemiz için birçok projemiz var. İnşallah bu projeleri hayata geçirirken üniversitemizden de destek alacağız. Üniversiteye gelen öğrencilerimizin karşılaşabilecekleri sorunları çözmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bize misafir olarak gelen hiçbir hocamızı ve öğrencimizi mağdur etmeyeceğiz. Başkanlığımız boyunca Üniversitemizin yanında yer alacağız” diye konuştu.

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan ve beraberindekiler daha sonra Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir’i ziyaret etti. Burada Kaymakam Bozdemir ile uzun süre sohbet eden üniversite heyeti buradaki ziyaretin ardından Kaymakamı Bilal Bozdemir ve Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ile birlikte Boyabat’ta yer alan Üniversite yerleşkesinin girişinin yerinin değiştirilmesi için incelemelerde bulundu. Daha sonra Fakülte ve Yüksekokuldaki Öğretim görevlileri ve öğrenciler ziyaret edildi.

Editör: Vitrin Haber