Geruze Hotelde gerçekleşen birlik ve beraberlik gecesinde personelimizi ve ailelerini Belediye Başkanı Osman Belovacıklı girişte karşılarken, masaları ziyaret ederek iftar programına katılanlara teşekkür etti. 

İftar programında bir konuşma yapan Başkan Belovacıklı; “İlçemize hizmet etmek adına birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde, her zaman olduğu gibi aile bilincinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hizmet aşkı ile gecesini gündüzüne katan personelimize teşekkür etmek amacıyla her yıl olduğu gibi böyle bir davet düzenledik” dedi.

Belediyecilik 7/24 çalışma ile gerçekleşir diyen Belovacıklı; “Ben ve personelim ilçemize hizmet aşkı ile bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her sene olduğu gibi bu sene de böyle bir organizasyon gerçekleştirerek birlik ve beraberlik duygumuzu pekiştiriyoruz. Aynı zamanda böyle organizasyonlar ile birlikte çalışma azmine de katkı sağlamış oluyoruz. Personelimin yoğun katılımından dolayı teşekkür ederim. Unutulmamalı ki değişmeyecek tek durum bizim aile olduğumuzdur” diye konuştu. 

Samimi ve sıcak bir ortamın hakim olduğu davette ezanın okunması ile birlikte oruçlarını açan davetliler, ardından Belediye İmamı Aykut Çakır eşliğinde okunan yemek duası ile birlikte iftar programı sona erdi. 
Editör: Vitrin Haber