Boyabat Belediyesince düzenlenen ve Yargı Mensupları ile ailelerinin katıldığı gezide, Boyabat’ın tarihi ve doğal güzelliklerinin bulunduğu mekanları tanıtıldı.

Gezide, Sinop Yargı Mensupları, aileleriyle birlikte hem Boyabat’ı gezme fırsatı buldu hem de stres attı. Bazalt vadisi gezisi ile başlayan program, Kalebağı mesire alanında verilen yemekle son buldu.

Kalebağı mesire alanında verilen yemeğe İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, Boyabat Cumhuriyet Başsavcısı Salih Şengöz, Boyabat Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Özlem Eren Bahadır ve çok sayıda hakim ile savcı katıldı.

Yemek sonrasında konuşan Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, yargı mensuplarını ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Çakıcı; “Sinop Yargı mensupları aileleriyle bir araya gelerek Boyabat’ı tanımak, ilçemizin tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde görmek üzere ilçemize gezi düzenlediler. Burada misafirlerimizi İlçe Kaymakamımız Ümit Hüseyin Güney, Cumhuriyet Başsavcımız Salih Şengöz ile birlikte ağırladık. Kendilerini ağırlamaktan onlarla birlikte olmaktan son derece mutluluk duyduk. Kendilerine bu nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz. Bizim bu bölgede yaşayan insanlar olarak, tarihi ile doğal güzellikleri ile kadim bir şehir olan ilçemizin tanıtımını iyi yapmamız gerekiyor. Zira turizm tanıtımla oluyor. Kalesi, Yeraltı Şehri, Bazaltları, Tarihi Konakları, Kaya Mezarı ile her türlü güzelliği ile sahip çıkmamız gereken bir Boyabat var” dedi.

Sinop Yargı Mensuplarının Boyabat’a düzenlemiş olduğu gezi, günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.


 
Editör: Vitrin Haber