Saraydüzü AK Parti İl Genel Meclis Üyesi aynı zamanda Meclis Engelliler Komisyonu Başkanı Hasan Kabakçı ile Boyabat AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Veli Kiriş, Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek’i makamında ziyaret etti.
Kendisini makamında ziyaret eden AK Parti il genel meclis üyelerine engelli vatandaşlara verilmesini istediği iki adet engelli arabayı Boyabat ve Saraydüzü ilçesine hediye eden Başkan Yüksek, sosyal belediyecilik anlayışla ilçede ve diğer ilçelerde yaşayan engelli vatandaşların sorunlarını çözmeye ve yardımlarımıza devam ettiklerini söyledi.

Başkan Yüksek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediği gibi özürlü vatandaşların yanında olduklarını ifade etti.
Başbakan Erdoğan'ın milletvekillerine, belediye başkanlarına ve tüm partililere ihtiyaçlı vatandaşların yanında olmalarını her zaman söylediğinin altını çizen Başkan Yüksek, "Dikmen Belediyesi olarak iki engelli vatandaşımıza engelli arabası hediye ederek, bir ihtiyacı gidermiş olduk. Bizim görevimiz bu toplumun her bireyine sahip çıkmaktır. Bugün bu engelli vatandaşlarımızı mutlu etmek bizim için büyük onur ve gurur vesilesi olmuştur" diye konuştu.
Editör: Vitrin Haber