Belediye Başkanı Ayhan Ergün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda makam koltuğunu bir süreliğine Cumhuriyet İlkokulu 4. sınıf öğrencileri Tuana Melisa Hançer ve Hasan Hüseyin Çelik’e devretti.
 
Belediye Başkanı Ayhan Ergün, her 23 Nisan’da olduğu gibi bu yıl da makam koltuğunu miniklerle paylaştı. Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinden Tuana Melisa Hançer ve Hasan Hüseyin Çelik’i makamında kabul eden Başkan Ergün konuk sandalyesine oturarak, minik başkanların hem projelerini dinledi, hem de deneyimlerini paylaştı..Başkanlık koltuğuna oturan Tuana Melisa Hançer’de 23 Nisan mesajı vermeyi unutmadı.Tuana mesajında ; Egemenliğimizin ilan edildiği ve Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin atıldığı özel ve anlamlı günün 94. Yıldönümünde ; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği ve dünya da kutlanan tek çocuk bayramı olma özelliği taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı en içten duygularımla kutlarım ‘’dedi. Oldukça heyecanlı oldukları görülen minik başkanlar, taleplerini ve projelerini dile getirdi.
Başkan Ergün’e ; ’ Anasınıfı öğrencilerinin yararlanacağı bir çocuk parkının yapılması.Okulumuzun etrafının yeşillendirilmesi ve ağaç dikilmesi’’ gibi çalışmaların başlatılmasını istedi. Başkan Ergün miniklerin isteklerini not aldıktan sonra hediyelerini İlçe Başkanı Yılmaz Özünlü ile birlikte takdim etti.
Editör: Vitrin Haber