Belediyedeki makamında AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Usta, CHP İlçe Başkan Vekili Mustafa Eker, MHP İlçe Başkan Vekili Osman Yıldırım, Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Teziç, Altınkaya Mahallesi Muhtarı Sinan Sönmez, Buzluk Mahallesi Muhtarı İsmail Cirit, Gökırmak Mahallesi Muhtarı Mutlu Akbey, Merkez Mahallesi Muhtarı Hakan Nazlı ve Yeşilyurt Mahallesi Ekrem Çiğdem ile bir araya gelen Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, misafirlerine belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi, kendisine iletilen talepleri dinledi. 

Toplantının oldukça verimli geçtiğini belirten Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, yapılan istişarelerle ilçeye sunulan hizmet kalitesinde artış yaşanacağına inandığını söyledi. 
Kılıçaslan; “Bugün ilçemizin siyasi parti temsilcileri ve muhtarlarımızla makamımızda bir araya gelerek istişare toplantısı yaptık. İlçemize yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunduk. Bizlerden beklentilerini ve görüşlerini aldık. Doğru talepleri alarak doğru yatırımlar yapmak, ilçenin kaynaklarını doğru kullanmak bu anlamda çok önemli. Böyle toplantılar yapmaya devam edeceğiz. İletişimimizi güçlendirmeye devam edeceğiz. Durağan hepimizin, bu ilçe için kol kola girerek çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 
Editör: Vitrin Haber