Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Boyabat ilçesini ziyaret etti.

Göksu ile beraberindeki Esenler AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Taran,  Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı makamında ziyaret etti.
Göksü ve beraberindekiler, daha sonra Boyabat Kalebağı mesire alanına gitti.
Boyabat Belediye Başkan Çakıcı, Göksu'yu verdiği hizmetlerden dolayı örnek aldıklarını söyledi. Göksu'nun hizmetlerinde ilklerin, belediyeciliğin de önemli adamı ve başkanı olduğunu dile getiren Çakıcı, "Yüzde 60 ile kazanmış bir başkanımızla gurur duyuyor ve hep yanında olduğumuzu belirtiyorum" dedi.
Göksu da insanların idealleri ve düşünceleri için yaşadıklarını dile getirdi.
"Nasıl canlı organizmalar zaman zaman hastalanır, engeller çıkarsa, ülkemiz üzerinde de kara bulutlar dolaştırılmak isteniyor, yapılmak istenen oyun ülkemizi Suriye'lileştirmek, 
Irak'laştırmak" diyen Göksu, şöyle devam etti:"Ortadoğu'da barış içinde yaşayan tek ülke olan  yurdumuzdan batı rahatsız oluyor. Batı öncelikle inancımız dolayısıyla bizden rahatsız oluyor, sonra da ekonomik büyümemizden dolayı bizden rahatsız oluyor. Bizden başka büyüyen bir Çin vardı o da batmak üzere. Ekonomik anlamda genç nüfusuyla dört kat büyüyen ülke olmamız batıyı çok rahatsız ediyor. DAEŞ ve Kuzey Irak operasyonlarıyla gücümüzü gösterdik. Dünyada gece operasyonları yapabilecek beş ülkeden biriyiz. Geçmişte savunma sanayimiz yüzde on beş yerli, yüzde seksen beş dışa bağlı iken, bu gün yüzde elli dış, yüzde elli yerli savunma gücüne ulaşmış durumdadır."
AK Parti seçimden tek başına iktidar çıkmayınca bunu fırsat bilip ülkenin karıştırılmak istendiğini ifade eden Göksu, "Ama bir şeyin hesabını yapamadılar, bir Allah'ın bir de Beştepe'deki Recep Tayyip Erdoğan'ın hesabını yapamadılar" diye konuştu.
Göksu, 1 Kasım'da AK Parti güçlü bir şekilde tek başına iktidar olmazsa Türkiye'de bir neslin geriye gideceğini dile getirerek, şöyle konuştu: "Düne kadar PKK'ya 'tu kaka' diyenler şimdi 'cici çocuk' demeye başladı. Bunlar eli kanlı katil, PKK o bölgeyi dinsizleştirmek için kurulmuş bir organizasyondur. Onların Kürt diye bir derdi yok. Biz biraz daha çalışıp gayret edersek Allah da verecektir. Sizler de biraz gayret gösterirseniz çok daha güçlü olarak kazanacağımızdan hiç şüphem yok."
7 Haziran seçim sonuçlarının kendilerine güzel bir ikaz olduğunu vurgulayan Göksu, "Kendinize çeki düzen verip varsa çevrenizdeki yanlışları temizleyip yolunuza devam edin. İnşallah bu kazlardan ders alarak 1 Kasım'da en güçlü şekilde, yeni üç dönemlere kapı açarak yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.
AA

Editör: Vitrin Haber