Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Ayancık ilçesinde devam eden projeler ile ilgili Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Belediye Başkanları Değerlendirme ve İstişare Toplantısı sonrası Ankara'da Genel Müdürlükler nezdinde bazı ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlerinde Başkan Ergün'e, AK Parti Sinop Yerel Yönetimler Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Nazmi Pak ve Ayancık Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ayhan Arabacı eşlik etti. Heyet ilk olarak Gençlik Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk'ü makamında ziyaret ederek, başta gençlik merkezi projesi olmak üzere, stadyum ek tribün ve yüzme havuzu projelerine destek istedi. Ardından Orman Genel Müdür Yardımcısı Ali Şahin'i makamında ziyaret eden Başkan Ergün ve beraberindekiler, ilçede orman genel müdürlüğü nezdinde devam eden projeler ile ilgili görüşmelerde bulundu. 

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Fatih Turan ile yapılan görüşmelerde ise Başkan Ergün, ilçede yatırım programında olan gelincik burnu 2. etap mahmuz çalışmaları, yalı mahallesi sahil tahkimat projesi ve denizciler mahallesi balıkçı barınağı projelerinin hızlandırılması için gerekli girişimlerin yapılması için destek ve katkı sağlanmasını istedi. Belediye Başkanı Ayhan Ergün, "Ankara'da yaptığımız görüşmelerde desteklerini esirgemeyen Ak Parti Sinop Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Sayın Mehmet Ersoy'a teşekkür ederim" dedi.

Editör: Vitrin Haber