Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün ve Belediye Meclis üyeleri çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittikleri Almanya’da, Isherlohn Belediyesi yetkilileri ile bir araya geldi.

Belediye Başkanı Ayhan Ergün’ün yanı sıra Almanya’ya giden heyet içinde bulunan AK Partili Belediye Meclis Üyelerinden İlyas Özdemir, Ümit Açıkgöz, Aslan Özdemir, CHP’li Belediye Meclis Üyesi Saim Yılmaz ve belediye personeli Sevgi Çaylı’yı,  Duesseldorf Havalimanında Belediye yetkilileri karşıladı. 

Belediye Başkanı Ayhan Ergün ve beraberindekiler bir süre dinlendikten sonra SPD Eyalet Güç ve Çeşitlilik Çalışma Grubu 2.Başkanı Uğur Ünal eşliğinde Isherlohn Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirdiler. Belediye toplantı salonunda  Başkanı Herr Dr. Peter Paul Ahrens ve Isherlohn Kadınlar Grubu ile bir araya geldiler. Burada Isherlohn Belediye Başkanı Herr Dr. Peter Paul Ahrens, Belediye Başkanı Ayhan Ergün ve Meclis üyelerini Almanya’da görmekten duyduğu ifade ederek günün anısına hediye takdimde bulundu. 

Dostluk mesajları verildi
Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Belediye Melis Üyeleri İlyas Özdemir, Ümit Açıkgöz, Aslan Özdemir, Saim Yılmaz ve belediye personeli Sevgi Çaylı , Isherlohn Belediye Başkanı Herr Dr. Peter Paul Ahrens, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Isherlohn Kadınlar grubu ve siyasi parti temsilcileri ile akşam yemeğinde bir araya geldiler. Yemeğe katılanların kendilerini teker teker tanıtması ile bir aile sıcaklığında geçen yemekte konuşan Belediye Başkanı Ayhan Ergün; böyle bir davetten dolayı memnun olduklarını, kendisinin de karşılıklı ilişkilerin sürekli sürmesini istediğini dile getirdi. Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Isherlohn Belediye Başkanı Herr Dr. Peter Paul Ahrens’e davetlerinden dolayı teşekkür ederek hediyesini takdim etti.  

Belediye Başkanı Ayhan Ergün ve beraberindeki heyetin Almanya ziyareti Alman gazetelerinden WAZ’da 14 Ekim Salı günü çıkan sayısında yayınlandı.

Editör: Vitrin Haber