Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, ilçe merkez mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, belediye hizmetleri hakkında bilgi verdi, muhtarların taleplerini dinledi.

Boyabat Belediye Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, ilçeye bağlı sekiz mahallenin muhtarı katıldı. Toplantıda Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, mahalle muhtarlarının mesai arkadaşları olduğunu ifade ederek işbirliği ve uyum içinde çalışacaklarını, muhtarların mahalleleri ile ilgili her türlü sorunu belediyeye bildirmeleri halinde sorunların daha kolay, daha çabuk çözüleceğini dile getirdi.

Belediyenin tüm imkânlarının muhtarların ve mahallelerin hizmetinde olacağını hatırlatan Başkan Çakıcı, Belediye kaynaklarını önceden hizmet içini israf etmeden kullanacaklarını vurgulayarak, ilçede güçlü bir belediye yapısı oluşturacaklarını bunda da kazanın Boyabat olacağını söyledi. Bu anlamda her ay bir araya geleceklerini yerel yönetimin amacı doğrultusunda halkımıza birlikte hizmet edeceklerinin önemini vurguladı.

Başkan Çakıcı son olarak, “Belediye olarak halkımızın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Türkiye´de istikrar ve güvenin artık önemli öğeler olduğunu toplumun her kesimi biliyor. Bu sebepten dolayı her kesim yaptığımız hizmetleri destekliyor. Biz halkımızın boynunu öne eğecek ne bir ihmalimiz ne de bir yanlışımız olmuştur. Halkımıza verdiğimiz sözleri hep tuttuk, bundan sonra da tutacağız” dedi.

Editör: Vitrin Haber