Boyabat Belediyesi tarafından ilçe mahalleleri ana grup yollarında (BSK) Sıcak asfaltlama çalışmaları yapılıyor. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Şefik Çakıcı; “İlçemizde estetiğe uygun olmayan, kullanışsız hiçbir yol kalmayacak” dedi. 
Boyabat Belediyesi ilçe genelinde ihtiyaç duyulan bölgelerde sıcak asfaltlama çalışmaları başlattı. Çalışmalar kapsamında ilçenin önemli arterlerinden biri olan Kumluk Mahallesinde yürütülen sıcak asfaltlama çalışmaları sonrası Kumluk Mahallesi çorak yolu ile yıldız mahallesinde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Boyabat’ta şehir estetiğine uygun olmayan, çamurlu, kullanışsız, parkesiz, betonsuz, asfaltsız yol bırakmayacaklarını belirtti.
Belediye Fen İşlerine bağlı ekipler tarafından asfaltlama işlemi öncesinde, parke taş döşeli olan yolların kepçe ile kazıldığını, ardından bölgeye sıcak asfalt döküldüğünü söyleyen Başkan Çakıcı; “Bu arada eskimiş ve bakıma muhtaç yolları da yeniden elden geçiriyoruz. Bunların ilkini Kumluk Mahallesi şehitlik yolu üzerinde gerçekleştirdik, ardından aynı güzergâh üzerinden sıcak asfaltı (BSK) Yıldız mahallesi üzerinden Esentepe Mahallesi çorak yolu grup yolu üzerine kadar getireceğiz. İnşallah bu ve diğer yol çalışmalarımız bitiminde hiçbir mahallemizde toprak yol kalmayacak. Her şey söz verdiğimiz gibi, çalışacağız çok çalışacağız. Mahallelerimiz ve caddelerimiz de yürütmüş olduğumuz çalışmaları tamamlayıp, mahallelerimizde bulunan yollarımızın eskisinden çok daha güzel ve çok daha iyi bir konuma gelmesini planlıyoruz, başka Boyabat yok” dedi.
 
Editör: Vitrin Haber