5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla ilçedeki bir tesiste gerçekleştirilen programda konuşan Başkan Çakıcı, belediye başkanlarının tek başına değil şehrin paydaşlarıyla birlikte işbirliği yaparak başarılı olabileceğini söyledi. 

Yerel yöneticilerin, kentlerine yapacakları hizmetlerde herkesin görüş ve önerilerini dinlemesi gerektiğini anlatan Çakıcı, "Bir belediye başkanı şehri vezir de yapabilir rezil de yapabilir. Şehirden nefret de ettirebilir, sevdirebilir de. Hepimiz Boyabat'ta yaşıyor, ömrümüzü de Boyabat'ta da tamamlayacağız. Bu yüzden şehir, benim kadar sizleri de ilgilendiriyor. Şehrin kaderini bizler belirleyeceğiz" diye konuştu. 

Çakıcı, Boyabat'ın geleceğini şekillendirecek projeler hazırladıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:"Boyabat'ın geleceğini, yönünü, turizmini, eğitimini, sağlığını, tarımını hep beraber değerlendirip sizlerin fikirleri ve görüşlerinden faydalanmak istiyorum. Başkanın başarılı olabilmesi için şehrin paydaşlarıyla konuşup onların öneri ve düşüncelerinden faydalanmalıdır. Ben bu özel gününüzde buluştuğum için memnuniyetimi ifade ediyorum. Sunacağımız çalışmalarımız ve proje aşamasında olan planlamalarımız hakkında sizlerin görüşlerinden faydalanmak istiyorum." 

Sinop Barosu Boyabat Temsilcisi Avukat Hüseyin Çelik, Çakıcı'ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 
Editör: Vitrin Haber