Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı 6 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirdiği çalışma ziyaretleri kapsamında destek olduğu Yavuz Selim Camii inşaatına da ziyaret gerçekleştirmişti.

Burada gerçekleştirdiği ziyaret esnasında Yavuz Selim Camii’ne giden ara yoldan geçen Başkan Belovacıklı bu esnada engelli yaşlı bir vatandaşla karşılaşmış ve bu vatandaşın yol yapım talebine karşılık söz vererek tamamlatacağını belirtmişti.

Günümüz itibariyle Başkan Belovacıklı’nın sözünü verdiği yolun büyük ölçüsü tamamlanmış durumda. Vatandaşların camiye kolaylıkla gidip gelebilmeleri açısında sık kullanılan Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bu ara yolda çalışmalara başlayan belediye ekipleri ilk olarak bölgeye kum sererek zemini düzlediler. Düzledikleri zeminin ardından bordür taşı döşeme işlemlerine başlayan ekipler son olarak ise kilit parke taşı döşeme işlemlerine koyuldular. Yoğun sıcağa rağmen Başkan Belovacıklı’nın verdiği sözü biran önce yerine getirmek isteyen belediye ekipleri titiz ve seri biçimde çalışmalarını sürdürürken Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’da çalışmayla ilgili birtakım açıklamalarda bulundu.

Belovacıklı; “Nisan ayında Çocuk Trafik Eğitim Parkı’na gerçekleştirdiğimiz ziyaretin devamında Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarlarımız ile birlikte Belediye olarak destek verdiğimiz Yavuz Selim Camii’ne ziyarette bulunmuştuk. Gerçekleştirdiğimiz bu ziyaret esnasında bizler de bölgede yaşayan vatandaşın sık kullandığı bir ara yolu kullanarak camiye ilerlerken yaşlı bir engelli çiftimizle karşılaştık. Burada bu tatlı çiftimiz benden bu yolu sık kullandıklarını ve kış aylarında oluşan çamurdan dolayı sıkıntılar yaşadıklarını belirtmişlerdi. Bende bu sözlerin üzerine söz vererek bu yolu en kısa sürede yapacağımı belirtmiştim. Günümüz itibariyle Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalara start verdiler. Kum dökme işlemlerinin ardından zemini düzleyerek bordür ve kilit parkı taşı döşeme işlemlerine başladık. Hayırlısıyla en kısa sürede yolu tamamlayıp sözümüzü yerine getirip yolu hizmete açacağız” dedi.
Editör: Vitrin Haber