Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Ayancık Gençlik Merkezi 12-18 Aralık Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinlikleri kapsamında bir program düzenledi. 

Sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlere büyük önem veren Ayancık Gençlik Merkezi, özel günler nedeniyle düzenlediği etkinliklerle de adından söz ettiriyor. Ayancık Gençlik Merkezi’nde bu kez Yerli Malı Haftası kutlandı. 

Gençlik Merkezinde düzenlenen etkinliğe farklı liselerden ve üniversiteden öğrenciler katıldı. Gençlik Merkezi üyeleri evlerinden getirdikleri çeşitli yiyecek ve içecekleri arkadaşlarıyla paylaştı. Gençlere yerli malı kullanımının ülke ekonomisine katkısı anlatıldı. Gençler, Yerli Malı Haftası nedeniyle düzenlenen etkinliklerde hem eğlendiler, hem de yerli malının önemini öğrendiler.

Günün anlam ve önemine vurgular yapılarak düzenlenen program ile gençlerde  yerli malı kullanma bilinci oluşurken aynı zaman da paylaşma, ikram, tutumlu olma, ortak hareket etme, yardımlaşma ve hoşgörü gibi değerlerimizin pekiştirildiği gözlendi.
Editör: Vitrin Haber