Ayancık’ta her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kültür-Keten ve Ahşap Festivali bu yılda birbirinden güzel etkinliklere sahne olacak.

Ayancık Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden yapılan açıklamada 24-25 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Ayancık Kültür-Keten ve Ahşap Festivali için tüm hazırlıkların tamamlandığı belirtildi. 

Festivale Lara, Yusuf Güney ve yerel sanatçıların katılacağı iki gün sürecek festival kapsamında birlik beraberlik dostluk ve misafirperverliğin en güzel örneğini sergileneceği dile getirilirken Belediye Başkanı Ayhan Ergün Festival alanımızın ve festival stantlarımızın da yerleri tespit edilmiştir. Yoğunluğun yüksek olacağına inanıyoruz, sezon itibariyle tatilcilerin en yoğun olduğu bir zaman, yurtdışında yaşayan gurbetçilerimizde şu an ilçemize akın etmiş durumdadır açıklamasını yaparken amacımız ve dileğimiz gerçekleştireceğimiz bu festivali ilerleyen dönemde ulusal bir görünüme kavuşturmaktır, bu bağlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi.  
 
Editör: Vitrin Haber