Ayancık Belediyesinin hazırlamış olduğu “Çamurca Plajı Düzenleme” projesi, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından kabul edildi.

Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansına sunulan ve kabul edilen projenin imza törenine katıldı.
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı ( KUZKA) ve Ayancık Belediyesi tarafından hazırlanan protokol ile “Ayancık Çamurca Plajı” düzenleme projesini Kuzka Genel Sekreteri Ramazan Çağlar ve Belediye Başkanı Ayhan Ergün tarafından imzalandı. 

Yapılacak olan 913,409 TL bütçeli “Çamurca Plajı Düzenleme” projesine KUZKA tarafından 685,056,75 bin TL mali destek sağlanırken, Ayancık Belediyesi de projeye 228,352,25 bin TL kaynak sağlayacak.
Vatandaşların keyifli bir zaman geçirmeleri adına güvenli mekânlar sunmak için belediye bünyesinde çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Ergün, “Çamurca Plajı’nda yapacağımız düzenleme çalışmaları kapsamında, kafeterya ve çay bahçesi, piknik alanları, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, ağaçlandırmalar, set duvarları, Ahşap iskele ve oturma grupları, soyunma ve duş kabinler ve otoparklar bulunacak. Projenin gerçekleşmesiyle birlikte, vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu sosyal donatı alanları ve plajdaki yeni düzenlemeler hayata geçirilmiş olacak. İlçemizde her bölgemiz bir altın değerinde. Halkımıza daha güzel ve nezih bir ortam sağlanmak için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
Başkan Ergün; “Bu Projemizin hayata geçmesi konusunda gayret ve emek sarf eden Valimiz Sayın Yasemin Özata Çetinkaya’ya Ayancık halkı adına minnet ve şükranlarımı sunarım” dedi.
Editör: Vitrin Haber