Ayancık Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan çalışmalarla ihtiyaç duyulan bölgelere parke taşı döşemesi yapılıyor.

Ayancık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün kapsamlı olarak başlattığı parke taşı döşeme çalışmaları ilçe genelinde yoğun bir şekilde sürüyor. 
Belediye Fen işleri ekiplerince ilçe merkezi Yalı Mahallesi Amiral Sıtkı Eryar Caddesi, Hamam Sokak, Hacı Ahmet Efendi, Dibek, Şevki Şentürk ve Yeni Sokakta yenileme çalışmaları tamamlandı. 

Yalı mahallesinin birçok sokağında bulunan alt yapı çalışmaları yapıldıktan sonra tüm sokaklar parke taşı ile döşenerek vatandaşların hizmetine sunuldu.
Yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Ayhan Ergün, yapılan çalışmalarla ilçenin günden güne daha da yaşanılır bir hale getirildiğini söyledi. Ergül; “Sokaklarımız bu parke yol çalışmaları ile vatandaşlarımızı ağırlayacak, çok daha düzgün, yaya ve araç trafiğine çok daha rahat hizmet verecek. Yapılan çalışmalardan halkımızın son derece memnun olması ise bizi mutlu ediyor. Vatandaşlarımızın hak ettiği, standartları yüksek yolları hizmetine sunmaya devam edeceğiz” dedi.
Editör: Vitrin Haber