Isherlohn Belediyesi Kadın Meclis Üyeleri Ayancık'ta. Ayancık, Almanya'nın isherlohn şehrinden gelen isherlohn Belediyesi gönüllü Kadın Meclisi üyelerini ağırlıyor. 
Ayancıklı vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Isherlohn Belediyesi ve Gönüllü Kadın Meclisinin birlikte oluşturduğu ' Birlik ve Kardeşlik' projesi adı altında gerçekleştirilen gezi ve ziyaret programına Ayancık Belediyesi ev sahipliği yapıyor.
 
Asider ve UETD üyesi Sabri Çevik önderliğinde ilçeye gelen heyette Asider, Beyaz Ay, UETD, DTİP gibi dernek üyeleride bulunuyor. Toplamda 14 kişiden oluşan heyeti İlçenin girişinde Belediye Başkan Vekili Zeki Gürleyen ve Belediye Başkan Yardımcısı A. Adil Akın karşıladı. 

Ziyaret programı ile ilgili kısa bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı A. Adil Akın ''Isherlohn şehri Ayancık'lı gurbetçilerimizin yoğun olarak yaşadığı bir şehir. Geçtiğimiz aylarda isherlohn Belediye Başkanınındı içinde bulunduğu heyeti ilçemizde ağırlamıştık. Şimdi de isherlohn Belediyesi gönüllü kadın meclisi üyelerinden oluşan bir grubu ilçemizde ağırlıyoruz. 
Birlik ve Kardeşlik projesi adı altında gerçekleştirilen organizasyonda hedefimiz ilçemizi ve halkımızı en iyi şekilde tanıtmak ve temsil etmektir'' dedi. İlçemiz, bölgemiz ve halkımızı tanımaya yönelik sosyal ve kültürel bazda bir takım incelemelerde bulunacak heyet 19 Eylül Cuma günü ilçemizden ayrılacak” dedi. 

Editör: Vitrin Haber