Durağan’ın en yakın piknik alanlarından bir tanesi olan ve yaz aylarında birçok vatandaşın piknik yapmak için uğrak yeri olan Akkır Piknik Alanı Kaymakamlık, Orman İşletme Müdürlüğü ve Durağan Belediyesinin ortak çalışmasıyla yenileniyor.

Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin Akkır Piknik Alanındaki çalışmaları devam ederken, Orman İşletme Müdürü Ali Şahin yaptığı açıklamada; "Durağan Akkır Piknik Alanında birtakım düzenlemeler yaparak, durağanlıların güzel bir ortamda aileleriyle birlikte piknik yapabileceği bir alan haline dönüştüreceğiz. Bu konuda Durağan Belediyesi ile de işbirliği içerisinde düzenlemeri yaz ayına yetişmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Ali Dalkılıç açıklamasında; " Yıllar önce ilçe yakınlarında piknik alanı bulunmadığından dolayı Akkır'ı piknik alanı yaptık.Çişitli düzenlemeler yaptık ve halkımızın hizmetine sunmuştuk. Yalnız gördük ki Akkır şaundaki hali ile tam anlamıyla halkımızın isteklerini karşılamıyor. Kaymakamımız ve Orman İşletme Müdürümüz'ün de girişimleriyle ortak bir çalışma yaparak Akkır güzel bir piknik alanına dönüşecek" dedi.

Durağan Kaymakamı Davut Düzgün yaptığı açıklamada;"İlçeye yakın bir alanda böyle bir ortamın olması güzel, birtakım düzenlemeler yapılarak daha güzel bir ortama dönüştürülebilir. Kaymakamlık olarak ilgili görevlilerimizi Akkır'ın düzenlenmesi için görevlendirdik. İnşallah bittiğinde halkın huzur içerisinde ailesiyle birlikte vakit geçirebileceği bir ortam olur" dedi.


Editör: Vitrin Haber