AK Parti Gerze yönetimi, ilçede yeni görevlerine başlayan kurum amirlerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

AK Parti  Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman beraberindeki, AK Parti Gerze Kadın Kolları Başkanı  Sevile Aksu, ilçe yönetim ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Burma ile birlikte ilçede göreve başlayan kurum amirlerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. İlk olarak Gerze İlçe Garnizon Komutanlığı görevine başlayan Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan'a hoş geldiniz ziyaretinde bulunan heyet Özcan’a görevinde başarılar diledi.

Ardından Gerze İlçe Emniyet Amirliği görevine atanan ve aynı zamanda İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan’ın eşi olan Aslıhan
Özcan’ı ziyaret eden Başkan Karaman ve beraberindekiler hayırlı olsun dileklerinde bulundukları Emniyet Amiri Aslıhan Özcan ile uzun süre sohbet etti. AK Parti heyetinin ziyaretler kapsamındaki son durağı ise geçtiğimiz günlerde yeni atanan Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz oldu.  Makamında ziyaret ettikleri Tokgöz’e hayırlı olsun dileklerinde bulunan AK Pati grubu, genç müdüre yeni görevinde başarılar diledi.

Editör: Vitrin Haber