Anadolu Gençlik Derneği Gerze Şubesi Faaliyetlerine başladı

2002 Yılından bugüne Türkiye’nin 81 ili ve Kıbrıs’ta gençlere yönelik çalışmalarıyla tanınan Anadolu Gençlik Derneği Gerze de çalışmalarına yoğunluk verdi.

Ortaokul ve Lise öğrencilerini kapsayan faaliyetleriyle tanınan dernek, yeni eğitim yılında Gerze’de Gençlere Kültürel ve sportif faaliyetlerinin yanı sıra Ahlak ve maneviyat yönüyle de katkı sunmayı hedefliyor.
Dernek, bu kapsamda ilk tanışma toplantısını gerçekleştirdi. Ortaokul ve Liseden 30’a yakın öğrenciyle bir araya gelen dernek yetkilileri yeni eğitim yılında Gerze’de çalışmalarına yoğunluk verileceğini ve Gençlerin kültürel faaliyetlerin yanı sıra Ahlaki ve Manevi yönden de katkı sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.

Gerze’de eğitim gören gençlere okul derslerinin yanı sıra ilmi ve ahlaki eğitim sunacaklarını ifade eden AGD yönetimi, bu katkıları gençleri boğmadan, sıkmadan eğlenceli faaliyetlerle birlikte sunulacağını da belirtti.
AGD’ yönetimi son olarak, Gerze’de eğitim gören tüm gençleri bünyelerine davet ettiklerini ifade ederek sözlerini noktaladı.

Editör: Vitrin Haber