Gerze Çarşı grubu üyeleri İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan hain saldırıda şehit düşen Mustafa Berkay Akbaş ve şehit edilen polislerimiz adına pankart yaptırdı.
Üzerinde “Son bi anons Polisim. Sen şehit edileceksen biz futbola da karşıyız” yazılı pankartı ilçede yapımı tamamlanan Süleyman Seba Beşiktaş Parkı’na asan çarşı grubu üyeleri aynı alana ayrıca koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Sinoplu Tıp Fakültesi öğrencisi Berkay Akbaş’ın da fotoğrafının bulunduğu bir pankart yerleştirdi.

Her zaman terörün ve terör destekçilerinin karşısında olduklarını belirten Çarşı Grubu üyesi Ergin Öztürk, hain saldırıda hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlara rahmet diledi.

Öztürk; “Acının rengi olmaz. Mustafa Berkay Akbaş geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz bir kardeşimizdi. Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan Mustafa Berkay Akbaş’ın Fenerbahçe formalı fotoğrafını da parka konumlandırarak acının rengi olmadığını göstermek istedik. Bu pankart ebediyen burada kalacaktır. Bu vesileyle vatani görevini yaparken şehit düşen polislerimiz ve Mustafa Berkay Akbaş kardeşimize Allah’tan rahmet ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz” dedi. 
Editör: Vitrin Haber