Sinop Anadolu Öğretmen Lisesi 1967 yılı mezunları Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı makamında ziyaret etti.

Üç günlük Sinop ili ve ilçeleri gezisi ile birlikte mezuniyetlerinin 50. yılları etkinliği kapsamında ilimiz ve ilçelerimizin tarihi, kültürel ve turistik yerlerini gezen ziyaretçilerin duraklarından bir tanesi de CittaSlow Gerze oldu. Gerze’yi doyasıya gezen 1967 mezunları Başkan Belovacıklı’ya gerçekleştirdikleri ziyarette de memnuniyetlerini dile getirerek şu açıklamalarda bulundular; “Çalışmalarınızı sıklıkla takip ediyoruz. İlçenize gerçekleştirdiğimiz ziyaret sonucunda da sanata ve doğaya ne denli önem verdiğinizi gördük ve mutlu olduk. Sanata yönelmeniz insani ve vicdani duygularınızın çok fazla olduğunu gösteriyor. Yaptığınız çalışmalarla ve sanata olan ilginizle ülkemizin en çok ihtiyacı olan Belediye Başkanı profili çiziyorsunuz. Ayrıca gerçekleştirdiğiniz Yaşlılar Evi Projesi ile birlikte de bizleri çok mutlu ettiniz. Gerze için ve Türkiye için örnek alınması gereken bir ilçesiniz. Başarılarınızın ve çalışmalarınızın devamını diliyoruz”.
 
Her sene ülkemizde ki başka il ve ilçeleri ziyaret eden Sinop Anadolu Öğretmen Lisesi 1967 yılı mezunları bu sayede birlik ve beraberliklerini devam ettirmeyi amaçladıklarını dile getirirken Başkan Belovacıklı’da yaptığı konuşmada; “Öncelikle birlik ve beraberlik dayanışmasını bu şekilde sürdürdüğünüz için sizlere teşekkür ve tebriklerimi sunuyorum. Bu örnek olunabilecek davranış ile bizleri ziyadesiyle mutlu ettiniz. İlçemizde yapılan çalışmalar her yaş kesimine hitap ediyor. Sizin gibi ülkemizin her noktasını dolaşmış insanlardan bu övgüleri duymak bizim için gurur duyucu bir durum. Gerçekleştirdiğiniz mutluluk verici ve örnek teşkil eden ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Gerçekleştirilen bu anlamlı ziyaret Sinop Anadolu Öğretmen Lisesi 1967 yılı mezunlarının diğer ilçeleri ziyaret etmek üzere yola çıkmasıyla birlikte sona erdi.

 
Editör: Vitrin Haber