İSTANBUL (AA) - Huawei, duyurusunu yaptığı yeni akıllı telefonları nova 12 serisini online mağazasından satışa sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, selfie yenilikleri ve yüksek performanslı teknolojileri bir araya getirmeye odaklanan Huawei nova 12 serisini tanıtıldı.

Samsun'da uyuşturucu operasyonunda 1 zanlı yakalandı Samsun'da uyuşturucu operasyonunda 1 zanlı yakalandı

Huawei nova 12s, Extreme R Angle tasarımıyla yapısını optimize ediyor. nova 12s ve nova 12 SE, önceki nova serisi akıllı telefonlardan ikonik ve Star Orbit Ring tasarımını miras alıyor.

Evrenin kozmik düzeninden ve uyumundan ilham alan Star Orbit Ring üst düzey işçiliğiyle de öne çıkıyor. Huawei nova serisi, nova 12s'in taç yaprağı desenli mavisinden gibi dizi göz alıcı renge sahip ve her renk, yeni neslin tutkulu kişiliklerini ve kendine güvenen stillerini farklı bir şekilde temsil ediyor.

Huawei nova 12s, aynı fiyat aralığındaki akıllı telefonlar arasında en yüksek çözünürlüklü ön kameralardan birini sunan 60MP ultra geniş selfie kamerası ile öne çıkıyor.

Yükseltilmiş işletim sistemi, önceki nesillere göre güvenlik, kişiselleştirme ve verimliliği artırarak kullanıcılara daha zahmetsiz bir arayüz ve eğlenceli özelleştirmeler sunuyor. Artık kullanıcıların sürekli açık kilit ekranlarından (Always On Display-AOD) gerçek zamanlı yerel uygulama etkinliklerine anında göz atmalarını sağlayan bir bildirim özelliği olan canlı görünüm ve kullanıcılara kendi benzersiz duvar kağıtlarını seçmeleri ve kendilerini ifade etmeleri için birçok seçenek sunan kilit ekranı temaları gibi yeni özellikler var.

12. nesil nova serisi akıllı telefonlar, yazılım iyileştirmeleriyle akıllı telefon performansını yükseltmekle kalmıyor, aynı zamanda ürün donanımını da geliştirmeyi başarıyor.

Huawei nova 12s, ince akıllı telefon cihaz gövdesi içinde büyük, uzun ömürlü 4500 mAh pil barındırıyor ve gerektiğinde hızlı bir güçlendirme için 66W Huawei SuperCharge Turbo 2.0'ı destekliyor. Kullanıcılar bu sayede pil ömrünün azalmasından daha az rahatsızlık duyacak ve gün boyu ihtiyaçlarını karşılayacak.

Markanın nova 12 serisi, Huawei'nin online mağazasından satışa da sunuldu.

Kaynak: aa