İSTANBUL (AA) - HDI Sigorta, "Dün, Bugün, Yarın Birlikte Varız" mottosuyla 15 ilde planladığı toplantı serisinin üçüncüsünü, Denizli Anemon Hotel'de gerçekleştirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, bu yılın ilk ziyaretlerine depremden en çok etkilenen illerin başında gelen Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya ile başlayan HDI Sigorta, gelenekselleştirmeyi hedeflediği bölge ziyaretlerine şubat ve martta 15 ilde gerçekleştireceği etkinliklerle devam ediyor.

Her yıl acente ve sektörle, yurt içi ve yurt dışı seyahatleri olmak üzere birçok organizasyonda buluşan HDI Sigorta, 15 ildeki toplantı serisinin üçüncüsünde, Denizli'de faaliyet gösteren acenteler ile bir araya geldi.

HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan'ın öncülüğünde HDI Sigorta üst yönetim ekibinin katıldığı toplantıda, 2023 yılı değerlendirmesi yapılırken, yeni dönem yol haritası da paylaşıldı.

Toplantıda sektör profesyonellerini yerinde gözlemleme fırsatı yakalayan HDI Sigorta ekibi, Denizli'de yol arkadaşlarının ihtiyaç ve beklentilerini gözeterek talep, istek ve geri bildirimleri de dinledi. Toplantının ardından 2023 yılı sonuçları baz alınarak "bölge üretim dereceleri" kategorisinde Mustafa Tağcı Sigorta, Şentop Sigorta ve Olgun Sigorta; "bölge karlılık derecesinde" ise ilk Mustafa Tağcı Sigorta, Bermant Sigorta ve Kenez Sigorta'ya plaket verildi.

- Toplantılar üst düzey katılımla devam edecek

Binlerce acentesiyle Türkiye'nin her noktasında hizmet sunan HDI Sigorta, HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan, HDI Sigorta Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Halil Bay, HDI Sigorta Hasar ve Müşteri İlişkilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Necmettin Gündoğdu, HDI Sigorta Oto Dışı Teknik ve Reasüranstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cihan Çiçek, Oto Teknik ve HDI Sigorta Aktüeryal Fiyatlandırmadan Sorumlu Ayşe Can Okyay'ın katılımıyla toplantılarını sürdürecek.

Etkinlikler; Denizli'nin ardından İstanbul, Samsun, Trabzon, Ankara, Konya, Antalya, Adana, Kayseri, Diyarbakır, Kocaeli, Erzurum ve Tekirdağ'da devam edecek.


Kaynak: aa