5 yıldır internet ortamında, 3 yıla yakın bir süredir de yazılı basında yayın hayatını sürdüren Vitrinhaber Gazetesi, yeni yerine taşındı. Vitrinhaber'i ilk olarak Vali Yavuz Selim Köşger ziyaret etti. 

Sinop Valisi Yavuz selim Köşger, yeni yerine taşınan Vitrinhaber Gazetesi'ne 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. 

Beraberinde ki Sinop Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Haken Şimşek ile birlikte gazetemizin yeni taşınmış olduğu Yeni Mahalle Ulus Sokak'ta ki merkezini ziyaret eden Vali Yavuz Selim Köşger'i, gazetemiz İmtiyaz Sahibi Fatima Özşahin ve Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin kapıda karşıladı. Vali Köşger'e gazetemizin matbaa tesisleri ve haber bürosunu gezdiren Serhat Özşahin, gazetenin hazırlanışından, basımına kadar olan süreç hakkında teknik bilgi verdi. Gazete kadrosunun büyük bölümünün de hazır olduğu ziyaret sırasında Vali Köşger, gazetemiz çalışanlarıyla sohbet ederek kendilerine başarılar diledi. 


'Basın hepimiz için önemli'
Daha sonra Yazı İşleri Müdürümüz Serhat Özşahin'in ofisine geçen Vali Yavuz Selim Köşger, ziyaretin anısına ve gazetenin yeni yerinin hayırlı olması dilekleriyle Özşahin'e ebru tablosu hediye etti. Sinop yerel basınını ilgiyle takip etiğini belirten Vali Köşger, Sinop'un bu yönüyle zengin bir geçmişi olduğunu söyledi. Köşger, basının önemine değinerek, medyanın önemli bir köprü vazifesini gördüğünü kaydetti. Bu manada tüm gazeteler gibi Vitrinhaber Gazetesi'ni de yakından takip ettiğini dile getiren Vali Yavuz Selim Köşger, Vitrinhaber ekibine yeni merkezlerinin hayırlı olmasını diledi.  


'Sinop'un vitrini olmaya çalıştık'
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Serhat Özşahin ise, Vitrinhaber Gazetesi'nin yaklaşık 3.5 ay sonra 3. yılını dolduracağını belirterek, "İnternet ortamında 5. yılımızı, yazılı basın olarak da 3. yılımızı dolduruyoruz. Bu zamana kadar Sinop'u dışarıda ki Sinoplularla buluşturarak, memleketlerinden kendilerini haberdar etmeye çalışırken, Sinop'ta yaşayanların da sesi olmaya gayret ettik. Sinopluların sorunlarını, üzüntülerini ve sevinçlerini paylaştık. Sinop'un vitrini olmaya gayret ettik. Ne olursa, ne yaşanırsa bunları duyurmaya çalıştık. Bundan sonra da nasip olursa yeni yerimizde daha iyisini yapmaya gayret edeceğiz. Sayın valimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.