Ağustos ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde alınacak güvenlik tedbirleri ile alakalı seçim güvenliği bilgilendirme toplantısı yapıldı. 

Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Seçiminde alınacak güvenlik tedbirleri konusunda  “Seçim Güvenliği Bilgilendirme Toplantısı” Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger’in’ başkanlığında Valilik Toplantı Salonu‘nda gerçekleştirildi.

Toplantıya  Vali Yardımcısı Ekrem Yaman, İl Jandarma ve Garnizon  Komutanı Jandarma Albay Osman Coşkun, İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, İlçe Kaymakamları ve güvenlik birimlerindeki ilgili şube müdürleri katıldı.
Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger toplantının açılışında yaptığı konuşmada; “Bugün burada  Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ile  ilgili olarak Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenen esaslar çerçevesinde alınacak idari tedbir ve planlarımızı gözden geçirmek için bir araya geldik. Önceliğimiz seçimlerin İlimizde güvenli  bir ortamda ve demokratik olgunluk içerisinde gerçekleşmesini sağlamaktır” dedi.

Toplantıda, seçimlerin güvenli bir ortamda gerçekleştirilmesi için yapılacak çalışmalar ve alınacak önlemler görüşüldü.

Editör: Vitrin Haber