Yılbaşı gecesi İstanbul’daki bir gece kulübünde 39 kişinin ölümüyle sonuçlanan terör saldırısı sırasında, 25 yaşındaki Sinoplu bir gencin 'ölü numarası' yaparak saldırıdan yaralı olarak kurtulduğu ortaya çıktı. 

GÖZ TEMASINDA BULUNAN HERKESE ATEŞ ETTİ
Almanya'nın Dortmund kentinde araç kiralama firması olan Sinoplu Onur Muslu ve Emre Aslan'ın, yine Almanya'da fırın işleten Ufuk Akalın ile birlikte eğlenmeye gittiği sırada, gece kulübüne giren terörist tarafından saldırı gerçekleşti. Sırtından mermi sıyrıklarıyla yaralanan Onur Muslu ve vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan arkadaşları, kendisiyle göz teması kuran ve yaralanıp ölmediğini fark ettiği herkese ateş etmeye devam eden teröristten, 'ölü' numarası yaparak kurtuldu. 

BAŞBAKAN ZİYARET ETTİ
Teröristin saldırıyı sona erdirip dışarı çıktığında yaralı halde peşine koşan üç arkadaşı polisler ilk olarak olaya karıştıklarını zannetti. Ancak gerçek kısa süre sonra ortaya çıktı ve gurbetçi arkadaşlar yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 

Sinoplu gurbetçi genç Onur Muslu'yu hastanede Başbakan Binali Yıldırım'da ziyaret ederek, 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu. Sinoplu gurbetçi gencin tedavisi sürüyor. 

ALMAN BASINI GENİŞ YER VERDİ
Terör saldırısında Almanya’da yaşayan Türk vatandaşlarının da olduğu ortaya çıktı. Alman basını, İstanbul Ortaköy'de yılbaşı akşamı gerçekleştirilen kanlı saldırıda ölen 39 kişi arasında bir de Alman vatandaşı olan Bir Türk'ün bulunduğunu yazdı. 

Yılbaşını kutlamak üzere Dortmund'dan İstanbul'a giden Ufuk Akalın, Onur Muşlu ve Emre Arslan'ın da saldırı anında Reina'da bulunanlar arasında olduğu ortaya çıkmıştı. Vücuduna beş kurşun isabet eden Ufuk Akalın saldırıda ağır yaralanırken, Sinoplu 25 yaşındaki Onur Muşlu saldırıyı hafif sıyrıklarla atlatmış, Emre Aslan ise saldırıdan yara almadan kurtulmuştu. 
Editör: Vitrin Haber